De winkel nu

Na 40 jaar aanwezigheid in de Tilburgse binnenstad zijn we eind 2021 gestopt met onze winkel om te gaan genieten van een welverdiend pensioen .

Inmiddels zijn de magazijnen afgebroken en is de oude winkel weer in oorspronkelijke staat teruggebracht (als woonhuis).

Om niet de hele dag achter de geraniums te hoeven zitten zijn we eind 2022 weer begonnen met een kleine uitvoering van de winkel .(Zo als we die 40 jaar geleden begonnen zijn) In de voorkamer van ons huis met beperkte openingstijden.

Het assortiment is nog steeds gebaseerd op houten en nostalgisch speelgoed en we hebben ook nog een aantal artikelen in eigen productie. Verder verkopen we ook nog producten die vroeger zeer gewild waren maar de niet meer gemaakt worden de zogenaamde 2e kans (uiteraard allemaal nagekeken en compleet) voor prijzen waar je blij van wordt!

We hebben ook een reparatie afdeling waar we producten van hout ( speelgoed , klein meubilair  ect . repareren) ook kun je bij ons je band van je fiets laten plakken en kleine reparaties laten doen.  Je kunt kapstokken met je naam er op laten maken of speelgoed laten personaliseren.

Poppen repareren we ook  ( nieuw elastiek aan armen en benen ) geen ogen of breuk hiervoor hebben we de materialen niet voor.

Informeer over dit soort zaken bij de kassa wat de mogelijkheden en de kosten zijn

winkel_nu

 

plaatje_auto