Sinterklaas!

 

Terwijl de mussen van het dak vielen, het weer , de extreme hitte en droogte ons in de ban hield, pakten wij vrolijk de eerste Sint-cadeautjes in. Het blijft altijd weer een bijzonder moment om hoog zomer een winters cadeautje te verpakken.

‘Waarom zo voeg?’, hoort ons nijlpaard u al denken, wel hierom; er reizen in de zomer een behoorlijk aantal van onze vaste klanten naar verre oorden, zij bezoeken daar familie & vrienden. Wat neem je mee als je elkaar alweer een lange tijd hebt moeten missen , én de komende feestdagen niet zomaar efkes heen en weer kan reizen?

Naast de ( reis-) spelletjes van Haba, het buitenspeelgoed en zo meer ( tot zelfs poppenkast of winkeltje met toebehoren), wordt er alvast vooruit gedacht, én komt dus de grote rol Sinterklaaspapier van stal .

Bij het allereerste cadeautje in het sintpapiertje maakt ons hart een sprongetje…Yes. En dan volgen er meer en meer….

En dan nu is eindelijk de tijd en het weer ernaar om dit met jullie te mogen delen.

Want vandaag kregen we een mooi sinterklaasboek binnen voor speurneuzen vanaf 3 jaar( die leeftijd mag je in deze volgens onze kenners best met een handje pepernoten- euh korreltje zout- nemen )

“Speelgoed maken, pakjes inpakken, pepernoten bakken, de stoomboot gereed… en dan komen Sinterklaas en zijn pieten naar Nederland. Maar hoe, en waar, wordt al dat lekkers en al dat speelgoed toch gemaakt? ( …bij het zingende nijlpaard natuurlijk) Nieuwspiet geeft je een kijkje achter de schermen!”

Kortom; een boek met vrolijke voorleesverhalen, prachtige zoekplaatjes, én een ‘zaklamp’van karton. Hoe dit werkt laten we jullie graag zien in de winkel.