Sinterklaas

 

Zoals u wellicht als trouwe klant wel zult weten heeft ons nijlpaard en zijn team de afgelopen weken niet stil gezeten! Er is best wel stevig doorgewerkt, vaak tot in de late uurtjes. Dit alles ter voorbereiding op de komst van de Sint.

Inmiddels is de Sint ook in Tilburg aangekomen, zowel groot en klein konden alvast gaan dromen wat er zoal op pakjesavond zou gaan komen.

De verlanglijstjes werden gemaakt , schoentjes gezet. Er zijn al héél wat cadeautjes de toonbank gepasseerd. Van poppenhuizen, garages, kastelen en toebehoren. Van poppen , tot poppenbedjes, -badjes en plaspotjes. Van leuke puzzels, de nieuwste spelletjes van Haba, tot en met de allernieuwste muziek- en uitklap-boekjes, zoals het prachtige boek ‘De winkel’straat’.( Dit doet ons nijlpaard natuurlijk denken aan zijn meest favoriete winkelstraat… hoe kan het ook anders, de Willem!!straat)

‘De winkelstraat’ is een prachtige nieuwe creatie van de razend populaire Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius. De voorkant van het boek toont een drukke winkelstraat waarin alle jonge lezertjes bij elke winkel flappen kunnen optillen om te zien wat er in de winkel gebeurt en wie erboven wonen. Klap je het boek helemaal uit, dan kun je verder spelen met het drukbezochte park op de achtergrond, dat is afgebeeld op de achterkant.

Dit grote uitklapboek heeft een handige sluiting en is zeer uitnodigend voor zowel de jongste lezers als voor hun ouders., dé ideale combinatie van boek en speelgoed!

Kortom, laat de pakjesavond nu maar gauw komen…

PS, we hebben komende zondag weer een extra koopzondag van 12 tot 17.00 uur. We zien u heel graag, een dezer dagen.