Met de tijd mee

Na maanden van stevig klussen , de winkel herinrichten en onze collectie tegen het licht houden is het stof inmiddels weer gedaald. Je zou kunnen zeggen, ‘het zingende nijlpaard is gehalveerd’, doch wat assortiment betreft juist uitgebreid. De winkel is weer goed gevuld. We zijn zeer creatief bezig geweest om al het speelgoed wat afgelopen tijd is binnengekomen( het leek wel sinterklaas!) een mooie plek te geven. Soms is het nog even ‘zoeken’, maar dat is wat onze winkel juist zo aantrekkelijk maakt. Zoek en vind. En kan je het niet vinden? Wel daar helpen wij natuurlijk, zoals jullie van ons gewent zijn, héél graag mee. Dat maakt ons werk juist zo leuk.

Favoriet op dit moment…

Het buitenspeelgoed is enorm in trek, alles voor in de tuin, park of aan het strand, lekker spelen met water & zand. Vliegers voor groot en klein. Jongleren. Circus. Én,`s werelds beste Aerobie Superdiscs. ‘vliegt en drijft op het water’…Ook de reiscadeautjes voor onderweg, of op de camping, een spelletje op zijn tijd altijd goed om de spanning op te voeren, of even tot rust te komen, het is maar hoe je het bekijkt.

Zoals jullie zien, we gaan met onze tijd mee, het oude en het nieuwe gaan hand in hand, onze service blijft vertrouwd.We zien jullie graag in de winkel.Zonnige groet, het nijlpaard team.

Leave a Reply