Zilveren jubileum!

Zondag 20 September 2009 vierde speelgoedwinkel Het Zingende Nijlpaard in de Willem II straat te Tilburg haar 25-jarig bestaan. Dat werd gedaan met een grootmoeders spelletjesdag op straat voor het winkelpand. Die dag is de binnenstad autovrij, dus kinderen kunnen naar hartelust op straat spelen.
Er was van alles te doen zoals een workshop diabolo, een estafetteloop, een schmink-hoek, een puzzel-hoek en een informatiepunt voor spel& ontwikkeling. Er waren ook vele prijzen te winnen en er was leuke muziek en gratis ranja.25jaarklein

Toen Ron Meijboom 25 jaar geleden Het Zingende Nijlpaard startte, was dat in de voorkamer van Willem II straat 88. Bijna al het speelgoed dat hij daar verkocht was zelfgemaakt. In de jaren die volgden, breidde hij de winkel steeds verder uit. Nu, in 2009, beslaat hij de benedenverdiepingen van Willem II straat 88 en 90.
Veel klanten komen graag een kijkje nemen in de mooiste nostalgische speelgoedwinkel van Tilburg. Met een zeer uitgebreid assortiment van houten speelgoed, vliegermaterialen, jongleerartikelen, poppenhuizen, muziekinstrumenten en noem maar op.
Voor de grote en de kleine beurs.

Op zaterdag 19 September zal er voor genodigden een receptie zijn in het cafe van de Nwe Vorst in de Willem II straat.


Klik hier om de foto’s van de spelletjes dag te bekijken!